fbpx

A bérlés menete

1   Válaszd ki a hangszert és a dátumot, majd írj nekünk üzenetet a részletekkel a foglalás menüponton!

2Visszaigazolunk és küldjük a további infókat. Amennyiben elérhető az adott hangszer, sínen vagyunk! Szükségünk van még pár adatra az adminisztrációhoz, ezekről részletesen tájékoztatunk.

3Időpontegyeztetés után gyere el hozzánk és vedd át hangszered! 🙂 Átvételkor rögzítjük a hangszer kezdeti állapotát videó formában. Alapvetően egy 5 perces gyorstalpaló jár minden bérlőnknek, de ha szeretnél több segítséget kapni az elinduláshoz, az alapozó órát neked találtuk ki. 🙂 

4Élvezd ki az időd a handpannel! 🙂 Rengeteg ingyenes tananyag van a neten, mi a legjobbakat összeszedtük – ezeket itt éred el.

5A bérlés lejártát követően 1 napod van visszahozni a hangszert. Időpontegyeztetés után ismét találkozunk, visszavételi jegyzőkönyvet készítünk, melyben rögzítjük a sikeres bérlés befejeztét.

6Bérlőink számára 5% kedvezményt biztosít partnerünk, a MAG Instruments egy új hangszer rendelése esetén. Ezt a kedvezményt a bérlés után 1 évig felhasználhatod, beváltásához csak szólj nekünk. 🙂

Handpanbérlés Árak

Ember / Stainless steel alapskálák (8-10 hang)
Értékük: 800 000 Ft
Ember / Stainless steel 12-13 hangos skálák
Értékük: 900 000 Ft
Nitridált 14-15 hangos skálák
Értékük: 900 000 - 1 000 000 Ft

Oktatás Árak

Ditrói Bernitől, Magyarország egyik legprofibb női handpanjátékosától tanulhattok. 🙂 Az oktatás budapesti helyszínünkön, vagy opcionálisan Nagytarcsán zajlik.

Örülünk, hogy itt vagy!

Hadd ajándékozzunk meg első bérlésed alkalmából egy kis kedvezménnyel! :) Iratkozz fel email listánkra, és zsebeld be kuponkódod <3
A hírlevélre való feliratkozással hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint. A kuponkód a listára való feliratkozás első alkalmával használható fel.
Köszönjük!

Ellenőrizzük a naptárat és a beérkezett foglalásokat, és ha minden adott hozzá, elkészítjük a szerződésed, és véglegesítjük a bérlésed.