fbpx

A bérlés menete

1   A Foglalás menüpontra kattintva rendszerünk átirányít a webshopba. Itt tudsz különböző kategóriák szerint skálát választani, és tájékozódni aktuális kínálatunkról. A bérlés jelenleg fixen csütörtöktől szerdáig tart, ezt az egységet számítjuk egy hétnek. 

2Válaszd ki a bérlési időszakot, és a webshop kilistázza az abban az időszakban elérhető hangszereket. Vagy cseréld meg a sorrendet: nézd ki a hangszert, és az “Ellenőrizd az elérhetőséget” gomb segítségével tájékozódj a szabad időszakokról. 

3Rakd kosárba a kívánt termékeket / szolgáltatásokat, válassz kiegészítőt hozzá, ha szeretnél (állvány, mágneses számkör). A pénztárnál egyből rendezésre is kerül a szolgáltatás teljes ára. A foglalásod 14 napon belül ingyen lemondhatod, azon túl a legtöbb esetben 50% visszatérítést tudunk felajánlani.

3Időpontegyeztetés után gyere el hozzánk és vedd át hangszered! 🙂 Átvételkor rögzítjük a hangszer kezdeti állapotát videó formában. Alapvetően egy 5 perces gyorstalpaló jár minden bérlőnknek, de ha szeretnél több segítséget kapni az elinduláshoz, az alapozó órát Neked találtuk ki! 🙂

4Élvezd ki az időd a handpannel! 🙂 Rengeteg ingyenes tananyag van a neten, mi a legjobbakat összeszedtük – ezeket itt éred el. Várunk szeretettel magánóráinkon is, ha elmélyítenéd handpantudásod.

5A visszavétel nagyon gyorsan zajlik, időpontegyeztetés után ismét találkozunk, ellenőrizzük a hangszer állapotát, majd írásban is jelezzünk Feléd, hogy mindent rendben találtunk. Várunk vissza szeretettel!

Handpanbérlés Árak

Ember / Stainless steel alapskálák (8-10 hang)
Értékük: 800 000 Ft
Ember / Stainless steel 12-13 hangos skálák
Értékük: 900 000 Ft
Köszönjük!

Ellenőrizzük a naptárat és a beérkezett foglalásokat, és ha minden adott hozzá, elkészítjük a szerződésed, és véglegesítjük a bérlésed.