fbpx

Oktatás

Kérj alapozó órát handpaned átadásakor, vagy vegyél pár magánórát, és mélyítsd el handpantudásod! 🙂 A webshopon keresztül tudod megrendelni a szolgáltatást.

Amennyiben kölcsönzéstől függetlenül vásárolnál magánórát, az időpontválasztásnál jelölj be bármilyen napot, pontos időpontot az oktatónkkal egyeztettek majd. Ilyen esetben nem csak csütörtök-péntek jöhet szóba, rugalmasabbak tudunk lenni.

Mit tanulhatsz nálunk?

Alapozó óra / magánóra (12 000 Ft/ alkalom):

Az alapozó órán elsajátítjuk a különböző ütéstechnikákat, hogy te is magabiztosan használhasd majd otthon a hangszered, illetve tanulunk pár egyszerű ritmusképletet, hogy legyen pár ötlet a tarsolyodban, amiből meríthetsz az otthoni gyakorlásod során. Nem szükséges semmilyen zenei előképzettség, így teljesen kezdők is bátran jöhetnek! 😊

Magánórára várjuk azokat a középhaladókat/ haladókat is, akik csak jammelni szeretnének, vagy új ritmusokkal bővítenék eszköztárukat.

4 alkalmas bérlet/ folyamatos haladás (40 000 Ft/ 4 alkalom, 5 hét alatt felhasználandó):

A több alkalmas órák során a diákok egyéni képességihez mérten szabjuk meg a tananyagot, így mindenkinek a saját tempójában haladunk. Az alapozó órán felvázolt ritmusok részletes megtanulása, különböző díszítő elemek beszúrása lesz a középpontban, melyet egy olyan struktúrára építünk, melynek elsajátítása után a tanuló képes lesz saját dalocskáinak összeállítására.

A 4 alkalmas óra során az alapütéstechnikák és egy ritmusból összeállított könnyű melódia megtanulása lesz a cél, de a diákok egyéni tanulási képességeihez mérten ennek időtartama változhat.

Partnereink

Pure Tone Handpan Iskola

A MAG Instruments társalapítója, Bognár Péter álmodta és valósította meg a Pure Tone Handpan Iskolát. Az iskola havi/heti szinten rendez csoportos workshopokat és kiscsoportos tanfolyamokat Budapesten (a szomszédunkban). Erről bővebb információt a lenti gombra kattintva kaphattok.

Master the Handpan

Próbáld ki a különböző szintű kurzusokat ingyen!

Handpandojo

Alap ütéstechnikák

Köszönjük!

Ellenőrizzük a naptárat és a beérkezett foglalásokat, és ha minden adott hozzá, elkészítjük a szerződésed, és véglegesítjük a bérlésed.