fbpx

Oktatás

Tanulj handpanezni Magyarország egyik legismertebb és legtapasztaltabb női handpan játékosától!

Ditrói Berni szeretettel vár minden érdeklődőt, legyen szó egy szimpla magánóráról vagy akár folyamatos tanulásról, fejlődésről. A helyszín opcionálisan Budapest vagy Nagytarcsa. 

Londonban kezdtem handpanes zenei pályafutásomat, ahol hamar főállású, hivatásos utcazenész lettem. Tanári múltamnak köszönhetően már itt elkezdtem a handpan kezdő szintű oktatását. Hangterápiás tanulmányaimmal, illetve az első csoportos hangfürdőimmel is elkezdtem szárnyaimat bontogatni.

Azóta felléptem több fesztiválon (Sziget, Everness, Hug), különböző rendezvényeken, éttermekben, amit azóta is folytatok minden más felsorolt tevékenységemmel együtt, immár Budapesten és környékén. 😊

Imádok tanítani, mert örömmel tölt el, ahogy látom a tanulóim fejlődését és sikerélményeit. Ezen felül mély indíttatást érzek arra, hogy másokat segítsek, támogassak a fejlődésünkben és egy olyan élménnyel ajándékozhassam meg, ami által ők is feltöltődnek.

Mit tanulhatsz nálunk?

Alapozó óra / magánóra (10 000 Ft/ alkalom):

Az alapozó órán elsajátítjuk a különböző ütéstechnikákat, hogy te is magabiztosan használhasd majd otthon a hangszered, illetve tanulunk pár egyszerű ritmusképletet, hogy legyen pár ötlet a tarsolyodban, amiből meríthetsz az otthoni gyakorlásod során. Nem szükséges semmilyen zenei előképzettség, így teljesen kezdők is bátran jöhetnek! 😊

Magánórára várjuk azokat a középhaladókat/ hakadókat is, akik csak jammelni szeretnének, vagy új ritmusokkal bővítenék eszköztárukat.

 

4 alkalmas bérlet/ folyamatos haladás (36 000 Ft/ 4 alkalom):

A több alkalmas órák során a diákok egyéni képességihez mérten szabjuk meg a tananyagot, így mindenkinek a saját tempójában haladunk. Az alapozó órán felvázolt ritmusok részletes megtanulása, különböző díszítő elemek beszúrása lesz a középpontban, melyet egy olyan struktúrára építünk, melynek elsajátítása után a tanuló képes lesz saját dalocskáinak összeállítására.

A 4 alkalmas óra során az alapütéstechnikák és egy ritmusból összeállított könnyű melódia megtanulása lesz a cél, de a diákok egyéni tanulási képességeihez mérten ennek időtartama változhat.

Partnereink

Pure Tone Handpan Iskola

A MAG Instruments társalapítója, Bognár Péter álmodta és valósította meg a Pure Tone Handpan Iskolát. Az iskola havi/heti szinten rendez csoportos workshopokat és kiscsoportos tanfolyamokat Budapesten (a szomszédunkban). Erről bővebb információt a lenti gombra kattintva kaphattok.

Master the Handpan

Próbáld ki a különböző szintű kurzusokat ingyen!

Handpandojo

Alap ütéstechnikák

Örülünk, hogy itt vagy!

Hadd ajándékozzunk meg első bérlésed alkalmából egy kis kedvezménnyel! :) Iratkozz fel email listánkra, és zsebeld be kuponkódod <3
A hírlevélre való feliratkozással hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint. A kuponkód a listára való feliratkozás első alkalmával használható fel.
Köszönjük!

Ellenőrizzük a naptárat és a beérkezett foglalásokat, és ha minden adott hozzá, elkészítjük a szerződésed, és véglegesítjük a bérlésed.