fbpx

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a bérlés?

Aktuális árainkat itt találod.
árak

Van kaució?

Kauciót nem kérünk.

Hol vagytok helyileg? Lehet házhozszállítást kérni?

Budapesten a 11. kerületben (Budafoki út 111-113.) adjuk ki és vesszük vissza a hangszereket.

Kapok tokot a hangszerhez?

Tok minden esetben jár a handpanhez a biztonságos szállítás és tárolás érdekében. Ennek értéke 80 000 Ft, de nem számítunk fel semmilyen plusz költséget miatta.

Mennyi időre vonatkozik a napi/heti bérlet?

A bérlés az átadás napján kezdődik, azt számítjuk 1. napnak. Jelenleg péntekenként lehet átvenni, és csütörtökönként visszahozni a hangszereket.

Milyen készítők hangszereit lehet nálatok bérelni?

Hivatalos MAG Instruments partnerek vagyunk, nálunk csak MAG-ot lehet bérelni. Büszkén állíthatjuk, a világ TOP 10 handpankészítő manufaktúrájának egyike a magyar csapat.

Ajánlanátok kezdőknek is ezt a hangszert?

Persze! Kifejezetten ajánljuk kezdőknek, hiszen a handpan egyik különlegessége, hogy zenei előképzettség nélkül pár óra gyakorlás után már olyan zenét hozhatsz létre, amit Te is élvezel. 🙂

Kapok gyorstalpalót a használatához?

Alapvetően egy 5 perces gyorstalpaló jár minden bérlőnknek, de ha szeretnél több segítséget kapni az elinduláshoz, az alapozó órát neked találtuk ki. 🙂 

Van lehetőség a hangszer megvásárlására?

Nálunk csak bérelni tudsz, de a MAG Instruments magyar handpankészítő manufaktúra szerettel vár minden érdeklődőt, a bemutatótermükben ingyenesen lehet időpontfoglalás után kipróbálni mindenféle skálát, és kérdezni is ér a kollégától. 🙂
mag handpanek

Mennyi a hangszer értéke?

Hangszereink értéke 600 000 - 1 000 000 Ft, ez az alapanyagtól, a hangok mennyiségétől és a megmunkálás minőségétől függ.
Köszönjük!

Ellenőrizzük a naptárat és a beérkezett foglalásokat, és ha minden adott hozzá, elkészítjük a szerződésed, és véglegesítjük a bérlésed.