fbpx

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a bérlés?

Aktuális árainkat itt találod.
árak

Van kaució?

Kauciót nem kérünk.

Hol vagytok helyileg? Lehet házhozszállítást kérni?

Budapesten a 11. kerületben (Budafoki út 111-113.) adjuk ki és vesszük vissza a hangszereket. Kivételes esetekben Nagytarcsa is opció lehet. Házhozszállításra egyelőre nincs lehetőség.

Kapok tokot a hangszerhez?

Tok minden esetben jár a handpanhez a biztonságos szállítás és tárolás érdekében. Ennek értéke 80 000 Ft, de nem számítunk fel semmilyen plusz költséget miatta.

Mennyi időre vonatkozik a napi/heti bérlet?

A bérlés az átadás napján kezdődik, azt számítjuk 1. napnak. Az egy hetes bérlésre például 7 napot számolunk, és 1 napod van visszahozni a hangszert.

Milyen készítők hangszereit lehet nálatok bérelni?

Hivatalos MAG Instruments partnerek vagyunk, nálunk csak MAG-ot lehet bérelni. Büszkén állíthatjuk, a világ TOP 10 handpankészítő manufaktúrájának egyike a magyar csapat.

Ajánlanátok kezdőknek is ezt a hangszert?

Persze! Kifejezetten ajánljuk kezdőknek, hiszen a handpan egyik különlegessége, hogy zenei előképzettség nélkül pár óra gyakorlás után már olyan zenét hozhatsz létre, amit Te is élvezel. 🙂

Kapok gyorstalpalót a használatához?

Alapvetően egy 5 perces gyorstalpaló jár minden bérlőnknek, de ha szeretnél több segítséget kapni az elinduláshoz, az alapozó órát neked találtuk ki. 🙂 

Van lehetőség a hangszer megvásárlására?

Nálunk csak bérelni tudsz, de bérlőnkként 5% kedvezményt biztosítunk számodra egy új MAG handpan rendelése esetén, amit 1 évig felhasználhatsz.
mag handpanek

Mennyi a hangszer értéke?

Hangszereink értéke 400 000 - 1 000 000 Ft, ez az alapanyagtól, a hangok mennyiségétől és a megmunkálás minőségétől függ.

Örülünk, hogy itt vagy!

Hadd ajándékozzunk meg első bérlésed alkalmából egy kis kedvezménnyel! :) Iratkozz fel email listánkra, és zsebeld be kuponkódod <3
A hírlevélre való feliratkozással hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint. A kuponkód a listára való feliratkozás első alkalmával használható fel.
Köszönjük!

Ellenőrizzük a naptárat és a beérkezett foglalásokat, és ha minden adott hozzá, elkészítjük a szerződésed, és véglegesítjük a bérlésed.